UPDATE 28-01-2005

Op het netwerk van Wireless Leiden is de volgende content te vinden. Je kunt deze links dus alleen bereiken via Wireless Leiden!

N.B. Of deze applicaties nog draaien hangt ook van de 'dienstverleners' af, dat wordt niet bepaald door Wireless Leiden.

Proxies: opvragen van webpagina's van het Internet

Webcams/Video

Web / streaming Radio

Leidse Vereniging van Popmuzikanten

De LVP is een muzikantenvereniging met een gezellige bar en sinds kort lekker bezig op wireless Leiden. De LVP website\forum is te vinden op:

LVP Leids Poparchief

Het poparchief van de Leidse Vereniging van Popmuzikantenis in een GNUMP3 Interface met daarin een verzameling van ruim 600 liedjes uit heden en verleden gemaakt door de leidse popmuzikanten. Met een mp3 compatible player als mediaplayer maar vooral WinAmp kan je hier uren doorbrengen.

Jam Town Reggae Radio -=HIFI Sounds from the Stoppenkast!=-

Met winamp kan je non-stop reggae radio luisteren op deze link:

Communicatie

Note: Sommige clienten, zoals de 'jabber.com' client, willen alleen met de commerciele 'jabber.com' server praten. Hiermee wordt je dus gedwongen via een server in Texas te gaan als je met iemand in Leiden praat. Andere clienten, zoals bijvoorbeeld Psi, laten eigen server keuze wel toe. Dit maakt conversaties binnen Wireless Leiden sneller en interactiever als men 'foem.wleiden.net' als server kiest.

VoIP Communicatie

Met behulp van een Tsunami-1P kastje (Zie ook VoIP en http://www.ikbelgoedkoop.nl/), Microsoft Netmeeting, MacOSX X ohphoneX of een andere H323 klant kun je naar elkaar bellen.

De telefooncentrale is 'gatekeeper.wleiden.net' ( 172.16.0.86).

Het E164ID (je telefoon nummer) mag je zelf kiezen; het moet 6 digits lang zijn en NIET met een nul beginnen. Je H323 ID kun je zelf kiezen, aangeraden wordt daarvoor een geldig email address te gebruiken (of ook daarvoor je nummer gebruiken).

Als je een nummer 'claimt' graag hieronder even melden:

Deze dienst is _experimenteel_.

Tijd

Er draaien NTP timeservers op het netwerk. Je kan zo je PC of server altijd voorzien van de actuele tijd. Zie voor meer info de TimeLords pagina.

Games

Testen

Diversen

Chat applicatie die op Wireless netwerken gebruikt zou kunnen worden: eQSO

Content (last edited 2009-09-28 06:29:43 by localhost)