Algemene Informatie NodeBdBoon

Deze Node is eigendom van Stichting Wireless Jacobswoude

Deze node is geplaatst op de loods bij het constructiebedrijf van de Fa. van Tol. De tot standkoming van de verbinding met het wirelessnetwerk van Leiden heeft hier heel wat hoofdbrekens gekost. In tegenstelling tot wat eerder metingen hadden laten zien bleek dat er in de zomer van 2004 hier geen verbinding kon worden gerealiseerd met de NodeLmDorp. In de winter was hier gemeten en de bladeren van een nabij gelegen camping zaten toen niet aan de bomen, maar in de zomer was er geen doorkomen aan met het signaal.

De oplossing bleek toen het bijplaatsen van een node bij de Jachthaven_Kempers aan Westeinderplassen. Toen deze geplaatst was werd een prima verbinding met Bilderdam gerealiseerd. Voordeel van de bijplaatsing van deze node is dat nu ook door watersporters gebruik gemaakt kan worden van het internet.

Status

De verbinding is tot tevredenheid in bedrijf sinds december 2004 Met dank aan Garagebedrijf_v.d.Boon en Staalconstructiebedrijf van Tol uit Bilderdam.

Antenne Opstelling

Hier een indruk van de opstelling van de antenneĀ“s gemonteerd op de locatie bij Staal-Constructiebedrijf Van Tol. Antenne

NodeBdBoon (last edited 2009-09-28 06:29:40 by localhost)